VÆR MED TIL AT VÆLGE ÅRETS ILDSJÆL

Hvem skal være have priserne som årets ildsjæl og årets iværksætter? Det kan du være med til at bestemme. Foto: Golf.dk.

Hvem skal være have priserne som årets ildsjæl og årets iværksætter? Det kan du være med til at bestemme. Foto: Golf.dk.

Selv en ildsjæl kan trænge til lidt varme og opbakning for at være fyr og flamme.
Den opbakning er der nu mulighed for at give dem.

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter er nemlig igen klar til at udvælge de værdigste modtagere af årets landdistrikts-pris til henholdsvis årets ildsjæl og årets iværksætter, og det er nu – frem til den 9. februar –  man kan sende forslag ind.

Priserne overrækkes af minister Carsten Hansen ved årets Landdistriktskonference, der finder sted den 2.-3. april.

Som noget nyt begynder konkurrencen som regionale konkurrencer, hvor interesserede kan indstille kandidater i deres egen region, der gør en forskel med hensyn til at skabe udvikling i de danske landdistrikter. Priserne i Region Syd- og Sønderjylland uddeles ved et arrangement på Klæager i Ballum den 26. februar.

Formålet med de regionale konkurrencer er at sætte endnu større fokus på de mange iværksættere og ildsjæle, som hver dag gør en stor indsats for vækst, udvikling og det gode liv i landdistrikterne.

Tilrettelæggelsen af de regionale prisuddelinger for årets iværksætter og årets ildsjæl er nu på plads, og alle interesserede er velkomne til prisuddelingerne.

Man kan læse mere om konkurrencen og indstille kandidater på hjemmesiden for Ministeriet for By- Bolig og Landdistrikter: www.livogland.dk

Sidste frist for nominering af kandidater er den 9. februar 2014.

 

Share on facebook
Del på Facebook