MENNESKEBOWLING TOG KEGLER

 

Kia Kristensen overrækker gavekortet på 5000 kr til Visby.

Landdistriktskoordinator Kia Kristensen overrækker gavekortet på 5000 kroner fra Tønder Kommune til Visbys Jan Jespersen.

STRIKE!!!
Det var Visby, der tirsdag aften væltede alle kegler – og tog prisen på 5.000 kroner, da ni lokalsamfund dystede på de bedste, sjoveste og mest gakkede aktiviteter til den festligste byfest.

Vinderforslaget, der også scorede en gevaldig publikumssucces ved årets byfest, hed Menneskebowling, og opskriften lyder:

– Man anlægger en otte meter lang bane med plasticbund, som man herefter smører ind i traditionel, glidesikker brun sæbe. Dernæst hælder man løbende vand på, så ikke en plet er tør. For enden af banen opstilles colaflasker som kegler, og så mangler kun “kuglerne”. Det er modige, lokale deltagere iklædt cykelhjelm, som derefter kaster sig fremad i muddersuppen med hovedet fremad med kurs mod colakeglerne. Påklædning: Bar overkrop eller t-shirt. Sværere er det såmænd ikke, men successen blandt publikum er altså sikker – både til byfesten i sommer og ved konkurrencen i Løgumklosterhallen igår.

På andenpladsen fulgte Brøns med quizkonkurrencen “Pengene på Bordet” og en pengepræmie på 5.000 kroner for flest rigtige besvarelser af lokale og internationale spørgsmål.

Frifelt kom ind på tredjepladsen for aktiviteten “Anderæs”, der afvikles på en “å” lavet af en lokal tømrer med vandpumpe – i mangel af en naturlig én af slagsen. “Ænderne” er de velkendte små, gule badeænder, og dem blev der i år solgt 200 af. Det betød udsolgt ligesom de foregående år i øvrigt. 

Efter idékonkurrencen var der almindelig debat og udveksling af erfaringer om udfordringerne ved at arrangere og afvikle byfester. Blandt problemerne blev fremhævet “bøvlet” med at søge og indhente de forskellige tilladelser. Repræsentanter fra den kommunale forvaltning lovede at undersøge, hvornår det fælles tilmeldingssystem er klar til funktion.

 

 

Share on facebook
Del på Facebook