KUNSTEN KENDER INGEN GRÆNSER

Fem år er ingen alder! kunstnerhus - skærbæk

Spørg bare i Kunstnerhuset i Skærbæk, der netop fylder fem år den 31. oktober og inviterer til en grænseoverskridende udstilling i anledning af fødselsdagen.

Og grænseoverskridende er lige, hvad det er, når ikke færre end 42 professionelle kunstnere fra begge sider af landegrænsen og alle hjørner af Tønder Kommune sætter hinanden fødselsdagsstævne for at vise, hvad de har gået og arbejdet med siden sidst inden for deres mange forskellige felter. 

Og udstillingen er faktisk den hidtil største grænseudstilling, og stort set alle vægge i Kunstnerhuset vil være inddraget til udstillingen.

Dermed opfylder udstillingen også Kunsthusets erklærede mission om at hylde mangfoldigheden – og i øvrigt gøre kunsten og kulturen tilgængelig for alle.

Det må også siges at være lykkedes på smukkeste vis, idet huset hvert år besøges af mere end en halv million mennesker – fra tidlig morgen klokken seks, når morgensvømmerne hopper i bassinet, til klokken 23.00 når de sidste gæster forlader centeret.

Ferniseringen og udstillingen er en del af et stort grænseoverskridende turismeprojekt og ferniseringen er annonceret i aviser overalt Sønderjylland og Nordtyskland.

Udstillingen indvies af tidligere chefredaktør på Der Nordschleswiger, Siegfried Matlok, kl. 16.00 den 31. oktober 2013.

Den løber herefter frem til den 24. november med åbent alle dage fra 8.00-22.00.

Yderligere oplysninger kan findes på: www.kunstnerhuset-vadehavet.dk eller på Facebook – Kunstnerhus, Skaerbaek 

Share on facebook
Del på Facebook