GrejTraileren – Fælles Familieaktiviter

GrejTraileren giver nem og mobil adgang til atypisk, populært og på alle måder cool sportsgrej, som er tilpasset alle aldre og grader af formåen, uden at kræve særlige forhold. Projekt Fælles Familieaktiviteter står bag initiativet GrejTraileren, som kan lånes direkte eller via Tønder Kommunes online GrejBank, hvor man laver en aftale om at låne traileren, inden afhentning i Agerskov.
GrejTraileren er et tilbud til bl.a. foreninger og skoler i Tønder Kommune, som har lyst til at prøve kræfter med nye aktiviteter i forbindelse med lokale arrangementer og sportsfællesskaber. Det er også en oplagt mulighed for at hente inspiration i atypiske og populære sportsaktiviteter.
GrejTraileren skal desuden ses som et middel til at styrke lokale fællesskaber gennem aktivt idræts- og foreningsliv. Da ikke alle foreninger har adgang til de samme muligheder – så som en lokal sportshal med et velassorteret redskabsrum – ligger der i initiativet et håb om, at netop foreninger, tilknyttet mindre byer i Tønder Kommune, vil benytte muligheden for at låne udstyret.

Det er omkostningsfrit at låne GrejTraileren, som er udstyret med grej så alle kan deltage – uanset alder, formåen og forhold.

Kontakt
Melissa McCann Seeberg (projektleder, Fælles Familieaktiviteter)
60517304 eller faellesfamilieaktiviteter@gmail.com
og aftal, hvordan og hvornår du ønsker at afhente GrejTraileren til glæde for alle, der vil deltage i nogle anderledes og sjove aktiviteter.

Afhentningssted: Præstegårdsvej 10, 6534 Agerskov eller efter aftale.

Læs mere her: GrejTraileren_FællesFamilieaktiviteter

LÅNEAFTALE:Låneaftale_GrejTrailer