LANDSBYER FÅR HJÆLP TIL SELVHJÆLP

 Der er så dejligt ude på landet – stadigvæk.

Problemet er bare, at det er der ikke, så mange der ved.

De lokale ildsjæle, der gløder af gode idéer, har nemlig tit nok at se til med at føre idéerne ud i livet og i øvrigt passe dagligdagens opgaver. Og så er det ikke altid, at man husker eller overkommer at fortælle den gode nyhed videre om det seneste tiltag.

Idéen slipper ikke ud til andre landsbysamfund, der med fordel kunne kopiere eller bygge videre på påfundet – og måske lige så slemt: Potentielle tilflyttere opdager slet ikke: Hvor dejligt der er ude på landet – stadigvæk.

Det problem skal der gøres noget ved nu, mener Tønder Kommune, der har ansat journalist Carsten Boldt som redaktør på hjemmesiden landdistriktsudvalg.infoland.dk.

Med baggrund i 25 års erfaring i dansk dagpresse, herunder på Jyllands-Posten, Berlingske Tidende, JydskeVestkysten og Flensborg Avis skal han hjælpe med at sætte ord på idéerne og formidle dem videre til omverdenen via Infoland.

– Så er alle velkomne her i fritids- og kulturforvaltningen, og desuden glæder jeg mig til at komme rundt og hilse på alle idémænd og –kvinder. Sammen får vi budskabet ud!

Share on facebook
Del på Facebook