FACEBOOK FREMMER DIALOGEN

Mark Zuckerberg hedder manden bag den verdensomspændende succes Facebook, der idag har omkring 800 millioner brugere.

Gør som Bedsted og Vodder – opret et link til det sociale netværk Facbook.

Det er nemlig  vor tids opslagstavle men lynhurtige genvej til kontakt, dialog og uveksling af informationer – også i lokalsamfundene og ikke mindst, hvis man gerne vil have fat i de unge og engagere dem.

Derfor anbefaler Christina Brøns Sund, der er kommunikationskonsulent i Tønder Kommune, også andre lokalråd og borgerforeninger til at følge eksemplet fra Bedsted og Vodder.

– Ja, det er en god idé, fordi man hurtigt kan få en dialog igang. Hjemmesiden er jo stationær på en måde, mens facebook er noget man har lige ved hånden gennem mobilen – og alle kan byde ind. Det kan man jo ikke på en hjemmeside, siger Christina Brøns Sund, der blandt andet administrerer Facebook på Tønder Kommunes hjemmeside.

Hun peger også på Facebooks enorme udbredelse som et oplagt argument for at føje netværket til sine kommunikationsværktøjer.

– Tre millioner danskere er allerede tilknyttet, så man har straks fat i en stor målgruppe, der omfatter de unge men altså ikke kun dem, påpeger Christina Brøns Sund.

Hvis andre vil følge rådet og oprette et link til Facebook, skal man også huske at bruge det og på forhånd aftale, hvem der skal stå for det.

– Hvis man ikke sørger for, at der er aktivitet på siden, bliver den hurtigt utroværdig, advarer kommunikationskonsulenten.

Er man i foreninger og lokalråd interesseret men stadig lidt forbeholden eller usikker over for fænomenet, og hvordan det skal gribes an, stiller Christina Brøns Sund sig i øvrigt gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Hun har telefon 7492 9010 og mailadressen: chrbsu@toender.dk

Ønsker du grundlæggende viden om Facebook? Så se videoen “Sådan bruger du æ Facebook” af Dres Drudenholm, æ synnejysk Facebook expert, der velvilligt har lagt den ud til fri afbenyttelse på:  http://youtu.be/2DazI7fbN-A

Share on facebook
Del på Facebook