FÅ HJÆLP TIL AT FINDE PENGENE

Penge er et satanisk mesterværk, sang C.V. Jørgensen, men de kan være rare at have. Nu får foreningerne en håndsrækning til at få fat i dem.

Penge er der nok af.

Men det er som bekendt ikke nok at have en god idé eller et værdigt trængende formål.

Man skal også vide, hvor man skal søge, og hvem, der overhovedet tilbyder tilskud – og til hvilke formål?

Den gode nyhed er, at der nu er oprettet en database, hvor foreninger kan gå ind og undersøge, hvilke tilskud, de har har mulighed for at søge til små og store projekter og aktiviteter i lokalsamfundene.

Tilskudsdatabasen, der er oprettet af UpFrontNet Forening, tilbyder desuden en guide til fundraising for foreninger.

Det koster 500 kroner for en forening at få adgang til databasens oplysninger om cirka 200 fonde og tilskudsmuligheder, og dertil kommer løbende tilføjelser i takt med, at flere områder kommer til.

Databasen henvender sig kun foreninger og organisationer, men områderne er mange, herunder bl.a.: Idræt/ fritid – Natur/ friluftsliv – Anlæg/ anskaffelser – Sociale/ humanitære projekter – Kultur – Børn/ unge – Landdistrikter – Frivillighed – Folkeoplysning og Internationalt Samarbejde.

UpFrontNet, der igennem 12 år har serviceret kommuner, organisationer og andre med information om tilskud og puljer, har hjemmesiden: www.upfrontnet.dk og kan desuden kontaktes på mailadressen: jh@upfrontnet.dk eller på telefon 8615 41 11.

 

Share on facebook
Del på Facebook