ARRILDS STØRSTE ILDSJÆL ELSKER VAND

Hvis ordene ildsjæl og livskunstner kan bruges om nogen, så må det være om Helene Olsen fra Arrild.

Her i byens svømmehal oprettede hun nemlig et hold i aqua fitness. Det er fire år siden, og der kom to foruden Helene selv.

Helene Olsen har bl.a. deltagere, der kommer helt fra Højer for at være med.

–  Igår var vi 58, og hele sidste år deltog i alt 2400 fra hele kommunen, fortæller en strålende glad Helene Olsen, der har den store basisuddannelse som Aqua Fitness-instruktør. Dertil naturligvis en livslang kærlighed til vand og medmennesker. (Og, nå ja, så har hun også lige gennemført en Olympisk Triathlon…)

– Min løn er de smil, jeg får fra de mange glade mennesker, der kommer her og yder det, de kan og hjælper hinanden med at få rørt musklerne, inklusive dem, vi griner med. Motion gør nemlig glad i låget, konstaterer den Arrilds våde ildsjæl.

Deltagerne er piger og drenge og kvinder og mænd i alderen 12-84 år, der kommer, når det passer dem tirsdag mellem 17 og 17.45 eller torsdag mellem 10 og 10.45.  

Aqua Fitness er ikke kun en dameting. Det er også for mænd, understreger Helene Olsen.

– Det bestemmer de selv, tilmelding bruger vi heller ikke, og så er det selvfølgelig gratis, understreger Helene Olsen, der alligevel har skaffet alt det nødvendige udstyr i form af benskinner og andet ved hjælp af bidrag fra forskellige lokale firmaer.

Halbestyreren i Arrild er i øvrigt også så glad for initiativet, at han gratis tænder op for den udendørs sauna og stiller æteriske olier til rådighed.

Hele projektet er Helene Olsens eget, som hun gerne overlader til andre at bruge eller lade sig inspirere af.

– Jeg kan ikke selv  overkomme at have flere hold i andre svømmehaller eller friluftsbade, men jeg hjælper gerne nogen med at komme igang. Alle er også velkomne til at komme og se, hvordan vi gør her, tilbyder hun – våd, glad og gavmild.

Helene Olsen anbefaler aqua fitness til alle, ikke mindst ledramte, overvægtige eller gravide.

– Og alle kan jo yde 100 %, som hun siger… 

 

Share on facebook
Del på Facebook