Landsbypedel og nytteindsats

 

Lokalområder og foreninger har mulighed for at søge om hjælp til opgaver og projekter som giver et serviceløft til byen og området. 

Landsbypedel – en hjælp til din forening.

Vil i give jeres by et serviceløft, men mangler “en hånd”? Har jeres forening brug for hjælp til f.eks. at slå græsset?

Tønder Kommune har ansat 2 landsbypedeller – Carl og Andreas – som lige nu hjælper lokalområder med forskellige opgaver.  Det være sig græsslåning, let malerarbejde, oprydning/rengøring, rydning/vedligeholdelse af grønne områder mm.

Har i brug for informationer eller spørgsmål vedrørende ordningen så kontakt venligst Niels Top : nt1@toender.dk og hør nærmere..

Læs mere om ordningen : Landsbypedel ( Info til ansøgning om pedel)

Se ansøgningsskemaet her:  Landsbypedelordning – opgaveskema

 

Nytteindsats – en hjælp til dit lokalråd/din forening.

Vil i give jeres by et serviceløft, men mangler hjælp? Har jeres forening brug for flere hænder til f.eks. et nyt projekt?

Ordningen er et samarbejde mellem Tønder Kommunes Kultur og Fritid, Kompetence centeret og Landdistriktsudvalget som tilbyder et sjak/hold til at hjælpe lokalområder med enkeltstående opgaver og projekter. Det være sig bygge et skur, etablere et nyt fællesområde, shine en bygning op, renovere/modernisere et område eller en bygning mm.

Har i brug for informationer eller spørgsmål vedrørende ordningen så kontakt venligst Niels Top : nt1@toender.dk og hør nærmere..

Læs mere om ordningen : Nytteindsats Info tildeling af nytteindsats til foreninger

Se ansøgningsskemaet her: Beskrivelse af arbejdsopgaver til nytteindsatsen

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar