60 deltagere på Tour de Tønder

 

 

Tour de Tønder 2014For 2. gang har Landdistriktet vist hvor meget spændende der er at se i Tønder kommune. 

Vi har meget at byde på.
Med udgangspunkt i Ballum slusekro kom de i alt 60 deltagere hele vejen rundt i Tønder kommune, for med egne øjne at opleve de mange små og store tilbud vi har.
Skærbæk Go-Cart Center, Frifelt oplevelsespark, Arrild Feriecenter, Gammelskov kanonbatteri, Nr. Løgum Kano udlejning, sønderjysk kaffebord på Hohenwarte, Højer kunsthåndværk og Ballum fodboldgolf.
Der var vist ingen der på forhånd kendte alle steder, men nu er der mange der også har prøvet at køre Segway og Go-Cart.
 
Det var nogen af de steder der kan i nær fremtid kan se frem til øget besøg af deltagerne, når de hver især skal vise deres familier hvad vi kan tilbyde. 
Og til sommer vil de 60 deltagere være med til at øge besøgstallet de besøgte steder. 
 
Tiden i bussen blev brugt til at informere om næste lokation, men også til at knytte personlige relationer til admininstration og politikere.  
 
Startskud til noget mere 
Efter turen blev deltagerne spurgt om fremtidige ønsker til turist arbejdet,  hvilket medførte en særdeles tæt stemning om at gøre noget for hinanden,  og alle kunne dels køre trætte hjem,  men også med en forventning om at der snart vil ske noget tættere samarbejde aktørerne imellem. 
 
Tak til de der var med
 
Mogens Gabs